0


 

ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

 

Αγοράστε το νέο σας κόσμημα φέρνοντας το δικό σας κόσμημα προς εκτίμηση ή και ανταλλαγή

Είδατε στη συλλογή μας κάποιο κόσμημα που σας ενδιαφέρει; Σας δίνουμε τη λύση μέσα από ένα απλό σύστημα εκτίμησης ή και ανταλλαγής. Φέρτε μας το δικό σας κόσμημα και αφού μας υποδείξετε το κόσμημα που σας ενδιαφέρει μπορούμε να σας προτείνουμε πιθανούς τρόπους για την απόκτησή του.

Στα κοσμηματοπωλεία ΑΡΛΕΤΗ θα βρείτε εκθέματα απαράμιλλης ομορφιάς και μοναδικότητας. Συνεργαζόμαστε όχι μόνο με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής κοσμημάτων αλλά παράγουμε και δικά μας κοσμήματα για πάνω από μισό αιώνα. Θα βρείτε στις μεγάλες μας συλλογές κοσμήματα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά για αγόρια και κορίτσια, για όλες τις διαθέσεις και γούστα. Με αγαπημένες κατηγορίες όπως τα δαχτυλίδια, τις βέρες, τα μονόπετρα, τα βραχιόλια, τα κολιέ, τα μενταγιόν, τα σκουλαρίκια, τους σταυρούς βάπτισης, τα φυλαχτά-κωσταντινάτα, μανικετόκουμπα κ.α. έχετε εκατοντάδες επιλογές και συνδυασμούς τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στυλ.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τρόπους και διαδικασίες που μπορούν να καλύψουν και να ικανοποιήσουν τους βαθύτερους λαμπερούς σας πόθους!