0


 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα των κοσμηματοπωλείων ΑΡΛΕΤΗ

ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ.

Τα κοσμηματοπωλεία Αρλετή είναι σε συνεχή λειτουργία από το 1959 με ιδρυτή τον κ. Αρλετή όπου με εμφανή το μεράκι του για την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων από χρυσό και ασήμι, όρισε ως κεντρικό σκοπό την δημιουργία μοναδικών συνθέσεων με πολύτιμους λίθους και χρυσό σφυρηλατημένα με έμπνευση, πάθος και αγάπη.

Είναι παν αντικείμενον εις το σώμα προστιθέμενον, το οποίον φέρει ο άνθρωπος ως διακριτικόν γνώρισμα, και προς έξαρσιν της υπό του ατόμου του παραγομένης εντυπώσεως.

Ελευθερουδάκης,
Εγκυκλοπαιδικόν Λεξικόν, 1927 - 1932.

Τον κ. Αρλετή διαδέχτηκε η δεύτερη γενιά με την κα. Φανή Καραθανάση, όπου συνέβαλε ενεργά και ουσιαστικά στην ανοδική εξελικτική πορεία των καταστημάτων Αρλετή. Τη δεδομένη χρονική στιγμη δόθηκε παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη πώλησης ρολογιών. Σήμερα έχουμε περάσει πλέον στην τρίτη γενιά της οικογένειας Αρλετή με υπεύθυνη την κα. Εύη Καραθανάση, όπου με το ίδιο μεράκι, έμπνευση, αγάπη και πάθος συνεχίζουμε δυναμικά με σταθερή ανάπτυξη να προσφέρουμε ποιοτικές και ιδιαίτερες προτάσεις σε όλους εσας.H συνεχή μας παρουσία στο χώρο για πάνω από μισό αιώνα μας οδήγησε μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων πώλησης. Από το 2011 καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα ενώ έγιναν για πρώτη φορά βήματα προσέγγισης εκτός Ελλαδικών συνόρων στην ομογένεια βαλκανικών χωρών αλλά και της Ευρώπης.Οποιοδήποτε εγχείρημά μας, στηρίζετε από το απασχολούμενο καταρτισμένο προσωπικό που μας στηρίζει και συνοδεύει δυναμικά όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα μια μεγάλη ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών οι οποίοι όλοι μαζί αρμονικά συνεργάζονται καθημερινά για την βελτιστοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας με τελικό σκοπό τη μέγιστη ανθρωπίνως δυνατή εξυπηρέτησή σας.Είναι πραγματικά μοναδικό και απερίγραπτο συναίσθημα, η διαπροσωπική επαφή με παλιούς αλλά και νέους πελάτες. Θα χαρούμε ιδιαίτερα όχι μόνο να γίνεται μέλη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ώστε να επωφεληθείτε των δεκάδων προσφορών και ανταποδοτικών ενεργειών μας αλλά θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά, στη φυσική μας έδρα.Με εκτίμηση,
Εύη Καραθανάση
Managing Director